Advies over efficiënt en effectief wagenparkbeheer

Bespaar kosten op zakelijke (auto)mobiliteit
Wij zijn er van overtuigd dat elke organisatie geld en tijd kan besparen op zakelijke (auto)mobiliteit. Efficiënt en effectief wagenparkbeheer van zowel leaseauto’s als eigen auto’s begint bij Cambrensis. Onze jarenlange ervaring in autoleasing en onze onafhankelijke expertise voorkomen onduidelijke en overbodige kosten. Een verhoogde efficiency zorgt bovendien voor tijdwinst in de hele organisatie.

Intern
Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het opstellen en controleren van uw auto-/mobiliteitsregeling. In dit document worden voor zowel de medewerker als de werkgever alle afspraken met betrekking tot mobiliteit (en daarmee het gebruik van de zakelijke auto) duidelijk opgesteld. Dit voorkomt onduidelijkheden en dus extra kosten. Denk hierbij aan bestelproces, keuzemogelijkheden, marktconforme budgetten, gebruik van de mobiliteitspas maar ook wat te doen in de dagelijkse praktijk van het gebruik van een leaseauto.

Extern
Werkgevers adviseren en begeleiden wij bij het goed en efficiënt inrichten van het mobiliteitsbeleid. Onze kennis van deze dynamische markt en continue bijscholing maken ons uw ideale adviespartner. Lopende contracten worden getoetst op marktconformiteit en mogelijke besparingen worden concreet benoemd. Wij ontwikkelden een mobiliteitsscan: in hoeverre passen eerder gemaakte keuzes voor leveranciers, producten en diensten nog binnen uw huidige beleid?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact

Cambrensis

06 - 53 47 17 40
info@cambrensis.nl

KvK: 67647294

Adres
Postbus 73
2870 AB Schoonhoven